Om Miriam

Välkommen till min blogg.
Det här är en livsstilsblogg som handlar om hemmet, trädgården och hälsan. Alla tre ämnen som ligger mig varmt om hjärtat. Jag har läst kurser i Inredningsdesign, Trädgårdsdesign och är Dipl. Kostrådgivare. Vi väntar också tillökning sommaren 2016.

Hem

Jag har sedan tonåren varit intresserad av inrening, hem och olika pyssel. Jag gillar att göra om och prova nya saker i hemmet. För att få en röd tråd har jag läst Inredningsdesign via tidningen Sköna hem. Jag gillar färg och form och blandar gärna loppis och 2nd fynd med nya produkter av god kvalité.

Hälsa

När jag blev sjuk i sköldkörtelcancer fick jag upp ögonen för hälsa och kost. Jag tänker mycket på vår miljö och hur den påverkar våra kroppar. Jag äter en glutenfri lågkolhydratkost med mycket inslag av raw food, eftersom det har hjälpt mig att bli av med min IBS. Denna antiinflammatoriska kost har också minskat ledsmärtan i ett trasigt knä. Jag har också fått mer energi och en stabilare (lägre) vikt, min viktresa kan du läsa om här. 2015 blev jag Diplomerad kostrådgivare, livsstilsrådgivare och hälsoinspiratör via Bergklint education.

Sköldkörtelcancer

Jag lever sedan 2013 även med Sköldkörtelcancer som också gör att jag väljer ren nyttig mat utan socker, gluten eller tillsatser. Vill du läsa mer om min resa med sköldkörtelcancer se detta blogginlägg, här. Min sjukdom gör också att jag väljer rena naturmaterial i produkter jag bär eller lever i, som kläder och möbler. Jag har även plastbantat och använder en minimal mängd kemikalier.

Trädgård

Trädgården har alltid varit ett stort intresse för mig och jag gillar att pyssla med växter. Att arbeta i trädgården gör mig lugn, jag glömmer tid och rum för ett kort stund. Här får jag också utlopp för min kreativitet. Genom att jag får arbeta med både färg, form och design. I min hobbyverksamhet hjälper jag gärna Dig med trädgårdsdesign, rådgivning och ljussättning. Vilket jag tycker är otroligt roligt och givande. Det är så härligt att få skapa vackra, funktionella trädgårdar. Välkommen att höra av dig!  

Miriam


KONTAKT
Undrar ni något maila mig på livingbymiriam (a) hotmail.com
OBS! att jag inte säljer blogginlägg eller att ni kan kärva recensioner av varor jag ej beställt. Eventuella samarbeten skall gå i linje med min livsfilosofi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...