Kostrådgivning och hälsoinspiratör Nödinge

Min stora passion här i livet är Hälsa och välmående.

Bättre Hälsa

Hälsan är grunden i allt, utan en god hälsa kan vi inte göra så mycket annat. Jag började intresserade mig för kropp, hälsa, mat och hormoner under 2013 när jag dels hade svår IBS, ledsmärta och en övervikt jag inte kunde bli av med, utan jag gick istället upp när jag försökte "banta". Idag är jag fri från IBS besvär och ledvärk så länge jag äter rätt, jag har också en stabil vikt och jag är både piggare och gladare.

Under sommaren 2015 blev jag färdigutbildad Diplomerad Livsstilsrådgivare, Kostrådgivare och Hälsoinspiratör. Jag hjälper dig gärna att skapa ett individanpassat program för din balans mellan kost, träning och återhämtning/stresshantering. Samt med en kostanalys för att se om du behöver några kosttillskott.


Långa listan med besvär

Ingen krämpa är för stor eller för liten. Jag vet själv hur det är att känna att man har en lång lista med besvär som man inte riktigt vågar berätta för sjukvåden. Vi tar en sak i taget och min förhoppning är att listan ska krympa avsevärt. Ofta rör det sig om en obalans i grunden som sedan bygger på då sjukvården kanske är oförmögen att se helheten och de försöker allt som oftast att dämpa symptomen med ett piller istället för att lyssna på kroppen och gå till botten med problemet.

 • Övervikt
 • Hormonobalanser
 • Hjärndimma/huvudvärk
 • IBS/Ballongmage/Magproblem
 • Sköldkörtelproblem
 • Cancer
 • Trötthet
 • Depression
 • Autoimmuna sjukdommar
 • Barnlöshet
 • Återkommande infektioner
 • Stress
 • Högt kolesterol/blodtryck

Sjukdommar


Idag har vi möjligheten att bli fria från många av våra besvär, sjukdomar och olika symptom som uppkommer på grund av den moderna livsstilen. Med stress, stillasittande vardag, dålig mat och bristen på mental/psykisk vård skapar vi en livsstil som inte gynnar vår hälsa. Vid de flesta sjukdomar där man mår fysiskt och eller psykiskt dåligt kan det vara av stor vikt att se till att kroppen får i sig de vitaminer och mineraler som den behöver för att läka. Med hjälp av ett kostanalysprogram kan vi just göra det, säkerställa att din kropp får det den behöver. Av erfarenhet vet jag att patienter inte får den bästa maten vid sjukhusvistelse. Här kan jag hjälpa dig hitta mat som du kan äta när du t.ex. mår illa eller då du genomgår en strålbehandling.


Barn och unga

Jag hjälper gärna även ditt/dina barn med de besvär som idag tyvärr kryper längre ned i åldrarna som t.ex. magont, depression, adhd, övervikt, autoimmuna sjukdom och diabetes.


Individen
Jag tror grunden till de allra flesta besvär grundar sig i en felaktig kost och livsstil. Det är ytterst viktigt att vi anpassar oss efter individen, vi är olika skapta och har olika förutsättningar. Därför finns det inte en universallösning som passar alla.


Kontakt

Kontakta mig med dina bekymmer så kommer vi fram med en tid och kostnadsplan som passar dig, jag tar nya i klienter löpande i mån av tid. Jag bor i Nödinge utanför Göteborg, men vi kan även ses i Göteborg. Konsultation kan också ske vi mail, skype eller telefon.


Kontakt: livingbymiriam @hotmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning. Det gör mig väldigt glad! :-) Om du har specifika frågor mail mig gärna.

Thanks for leaving a message.
Love Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...