9 oktober 2011

Port eller dörr?

Länge har jag längtat efter en skjutdörr in till sovrummet, men allt jag hittat har varit typ garderobsdörrar. Likaså har beslagen varit små och enkla. Jag vill ha en mer rustik dörr med rejäla beslag. Men nu så inser jag att man ska söka på skjutport, industriverkstad och ladugårdsportar... alltså är det en rejäl port vi ska ha in till sovrummet. :-)

Long have I wanted this type of sliding door towards our bedroom.

Foto: Pinterest pin 259782158

Här har jag hittat två fina bilder på stilen och konstruktionen jag vill efterlikna.
Rullarna är lokaliserade på nätet, dock inte skenan. Någon som sett en affär i närheten av Göteborg som säljer detta koncept?


Foto: Stellan Herners

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...