6 augusti 2012

Horse style


 foto martharidewear.com  
Jag brukar mest visa interiörbilder, men idag visar jag en jacka som jag har fallit för och en hästbild. Har tidigare inte tänkt på att man kan ha en ridjacka som vardagsjacka, men varför inte. Den är ju slittålig, vind och vattentålig. Vad mer behövs? Nu ska jag bara hitta en butik som säljer den. Någon som vet, i Göteborgsområdet?

This is mostly a interior design blog, but today one jacket is my source of inspiration. I have been looking for a autumn jacket and now I have found one on the web, no I just need to find it in a store. Never thought that a riding jacket could be for every day, but why not? Good quality, wind and water proof. What more do you need? :-)

Ranch style hotel in Vegas.


Hotel interior design by Ginger Tharp in Las Vegas. 

 photo by Miriams boyfriend 
Horse: Lady

....and yes it's me! ;-)

2 kommentarer:

 1. Nilla Andréasson06 augusti, 2012

  Hej Miriam! My one i Göteborg säljer iaf det märket, även Svensk ridsport i Kungsbacka. Annars finns den på nätet här i min lokala ridsportbutik :)

  http://www.stablestore.se/produkt/Philippa-jacket

  Snygga va den! Jag har själv funderat på något liknande och hittade en längre modell hos Hööks. Fast denna va snyggare med fler fickor och detaljer :)

  Hoppas det går bra med hästeriet!

  Kram Nilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Tack ja jag är helt såld på den. Tyvärr var den slut på MyOne. Men Kungsbacka ska kolla med Martha direkt om den fortfarande finns att beställa. Annars får det kanske bli nätet, tack för tipset. /KRAM Miriam

   Radera

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...