12 januari 2013

Vardagsrum-hall

Börjar känna mig lite redo att visa delar av hall och vardagsrum som vi äntligen fått lite ordning på. Ni som följer mig på instagram har redan sett tavellisterna. Är väldigt nöjd över resultatet, några enkla tavellister och förvaringsboxar i zink (från granit). Före/efterbilder jämfört med mäklarens bilder finns här.

Starting to get ready to show you our livingroom and hall. Those of you following me in instagram have already seen the lists. I'm very glad so simple things can do so mutch. Before/after picture you can find here.


Photo by Miriam

2 kommentarer:

 1. De där tavel-listerna är toppen! Jag förvarar trådrullar på mina i min ateljé!
  Mycket fina inspirerande bilder du har på din blogg
  Kram /Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vilken bra idé, det kanske vore något. Bättre än en påse som alla mina rullar ligger iaf. ;-) Tack för dina vänliga ord. Kram Miriam

   Radera

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...