19 mars 2013

Matt black

Ett "Gör-det-själv" projekt. Matt svart sprayfärg kan man använda till mycket, här har jag sprayat lite burkar och en glasvattenflaska. Lämnade lite glas på flaskan och målade den inte heltäckande så man ser vad som är i och hur mycket. Börjar man väl spraya, går man lätt "bananas". Jag tejpade också toppen och tog bort korken innan sprayning.


DIY - matt black spray paint on glass bottle and tin can.


photos by Miriam

2 kommentarer:

 1. Åh vad fint!:)
  Tyvärr har jag sprayfärgsskräck. Tycker det luktar förfärligt. Har en sak som legat i 4 veckor nu eftersom jag aldrig vill spraya klart..  Ha en fin kväll

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med, därför är jag utomhus med min alster :) Men vädret har inte direkt varit sprayvänligt. Lycka till med dina projekt! :)

   Radera

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...