3 maj 2013

Stilleben

stilleben

Veckans tema hos fabriken.
oups! det blev en dag försent...

 Stilleben är något som jag har "upptäckt" på senare tid. Jag har skapat små stilleben genom att samla ihop lite vackra föremål i grupper. Jag har två tavellister i vardagsrummet som gör det enkelt att byta ut föremål och bilder efter säsong. Ett till exempel är att jag tidigare hade ljusstakar utspridda i hemmet, två och två. Men sedan jag läst att man enligt Feng Shui ska samla ihop, så gjorde jag det. Jag tycker det blev mycket trevligare så. Det upplevs inte lika rörigt. Så det är ett tips.

Annars så har jag stylat om "panelrummet". Nu med en lite mer maskulin inredning, med naturkänsla och härliga stilleben ;-) Hur rummet såg ut i mer färg ser du här.
photo by Miriam

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...