23 maj 2013

Utsidan

utsidan
 Ja som ni vet vid det här laget så håller vi på med vår utsida. Fasaden får sig en ny färg och entrédörren har fått lite kärlek, missade du det - se här. Trädgården är också i ständig förvandling allt eftersom man kommer på nya idéer och orken finns till att genomföra de olika projekten. Eftersom det duggade lite smått när jag skulle ta mig an detta tema, utsidan, så blev valet enkelt - växthuset. Vill ni se hur det såg ut när vi flyttade in, kika här. Sedan jag la in betongplattorna (sjöstensplattor som fanns i trädgården som jag vänt upp och ner) så har det blivit ett riktigt mysigt ställe för lunch, kaffe och en paus. Med enkla stolar från ikea är det bara att sätta sig och titta ut över vidderna. Ett nytt fynd är dynorna med handtag (plantagen), bara att ta med ut och sätta sig och filosofera lite. Men vi har lite småprojekt kvar för växthuset, lite finjusteringar kan man alltid göra ;)
photo by Miriam

2 kommentarer:

  1. Vilken dröm att ha ett växthus. Får mig att tänka på när jag var liten och försvann in i växthuset på landet och käkade jordgubbar som växte där. När sedan min mor kom efter mig för att se vad jag gjorde så hade jag mage att neka till min jordgubbsstöld torts att både händer och kinder var blodröda :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är supermysigt. Hi hi! Jag förstår dig, jordgubbar är ju oemotståndliga :)

      Radera

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...