16 juni 2013

Röda pioner och smörblommor

Det händer mycket nu i trädgården, därför lägger jag mer tid på min trädgårdsblogg just nu. Häng gärna över dit om du gillar trädgårdslivet :) Så idag bjuder jag på en bild från ett inlägga i veckan med denna härliga bukett, läs mer här.
photo by Miriam

6 kommentarer:

 1. Vilken somrig bukett! Smörblommorna (för jag tror att de gula heter så *ler') står ju ut ordentligt mot de djupt lila. Vackert. Ibland är de finaste buketterna de man plockar ihop själv i dikeskanten eller hur?! :D
  Ha en skön söndag

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja smörblomman lyfte hela buketten ;)

   Radera
 2. Så vackert! Spretiga sommarbuketter i olika färger är bland det bästa jag vet.

  SvaraRadera
 3. Jag måste kolla in din trädgårdsblogg mer! Nu när jag har trädgård och allt .-) Plötsligt så känns det liksom så roligt :-) Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det får du göra. Hoppas du hittar bra tips ;) KRAM

   Radera

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...