22 augusti 2013

Att växa

Dagens torsdagstema på Fabriken "EN PLATS ATT VÄXA PÅ". Ett ganska enkelt tema om man har barn. Jag har inget vackert stylat barnrum att visa er, så det blir bilder på vackra barnrum från HM Home. I snygg färgskala, tycker i alla fall jag, som passar både tjej och kille.
Såklart måste jag ju visa bilder på den vackraste av alla växande krabater, min gudson - nu 6 månader gammal. Grattis! ;-) Här nedan tillsammans med sin mor. Vi sågs förstagången när han var 2 veckor gammal ungefär, då bodde jag hos dem några dagar. Mysigt (ja jag har förträngt eventuella skrikattacker). Tänk vad han växt och utvecklats sedan dess, helt underbart att se.

Apropå barn, vill ni se lite barnrum, prylar ect? Jag har ju aldrig visat det tidigare men det kanske är något ni saknar?

Önskar er en fin Torsdagskväll.

-
My growing godson and his mother.
HM home shows some nice rooms for children, love the colors. 

photo by Miriam

hm home


/Miriam

4 kommentarer:

 1. Älskar bilderna på din gudson. Så vackert tagna foton. Det lyser genom värme och kärlek, ljus!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vad glad jag blir :) det är roligt och utmanande att fotografera barn. Kram

   Radera
 2. Härligt med små bebisar. Ändå kan jag inte låta bli att tycka det är snäppet härligare när de växer. Minsta är två nu och mycket förenklas då. Man kan börja plocka fram några saker som varit undangömda. Men de allra ömtåligaste får nog vänta ett år till.

  SvaraRadera
 3. Ja visst är de söta, men de växer ju så fort att bebistiden snart är förbi. Smart att hålla undan lite ömtåligt för de små livliga :)

  SvaraRadera

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...