24 augusti 2013

Drömläge

Roomservise är tillbaka med Jonnie och Mattias så klart, ny inredare för denna säsong är en av mina favoriter Mija. Hon är så duktigt. Första avsnittet där de renoverar en pigstuga precis vid vattnet. Ett drömläge och det blir såååå himla fint. Mer bilder och information finner ni här. Avsnittet finns på kanal 5 play här. Tyvärr gör sig bilderna inte riktigt rättvisa tycker jag, men ni får en idé om hur det ser ut. Så jag rekommenderar er att se avsnittet helt enkelt :) photo Marcus Samuelsson via Aftonbladet

2 kommentarer:

  1. Åhh ja, jag gillar också Mija. SÅ skönt att hon är tillbaka i rutan. Pigstugan blev verkligen helt fantastisk. Håller med, det synd inte lika bra på bilderna som på TV hur bra det faktiskt blev. Håller på att läsa ikapp mig på dina inlägg nu. Jag har följt dig i mobilen under sommaren, men det är ju inte samma sak, så nu kollar jag igenom dina inlägg på en riktig dator :) Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul att du följer mig, hoppas du får lite inspirations overload nu :) kram

      Radera

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...