20 augusti 2013

En träpall

Den fina träpallen kommer från en loppis delux som Carina Olander med bloggen Made in Persbo anordnade strax utanför Trollhättan under semestern. Den väger ett halvt ton, så stadig står den med sitt underrede i stål. Jag älskar de svarvade benen, jag gillar den typen av hantverk mer än raka fyrkantiga ben både på bord och stolar. En stödpinne behöver lite trälim, så det ska vi fixa till.
Lite oväntat mycket folk dök upp på loppisen och det blev lite kaos med bilar. Men efter nån timme löste det sig och vi kom iväg och kunde ha picknick vid kraftstationen Olidan. En mycket pampig byggnad. Jag glömde kameran (!!!) så det finns bara foton via mobilen. Men jag kan rekommendera det som rastplats om ni är i närheten.


Below a second hand find from outside Trollhättan in Sweden. Above Trollhättan power station.photo by Miriam

6 kommentarer:

 1. vad trevligt med loppis och fin pall! Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det är skoj när man hittar något man gillar :)

   Radera
 2. Helt underbara bilder! Vilken pall sen! Måste ha varit någon slags pall i verkstad av någon typ, för hantverkare att snurra sig upp och ned för olika ställningar? Vore intressant att veta, pallens "story";-) Men man kan ju alltid fantisera och undra, vacker är den i alla fall, fint val av fynd, grattis!

  Ha en fin dag nu!
  Camilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Taaack! Ja jag tänkte också frågat om historien, men det var som sagt sååå mycket folk att det inte gick helt enkelt. Men som du säger så lämnar det mer åt fantasin, jag tänker mig att den är fransk... ;)
   Ha en fin lill-lördag!

   Radera
 3. Hej Miriam och tack för besöket på loppisen!
  Roligt att se pallen hos er!
  Ja visst är det vackert nere vid Olidan och sluss-/fallområdet!

  Kram, Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jag som ska tacka Carina :) Ha det gott! Kram

   Radera

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...