27 augusti 2013

Sommarprojekt

Under sommaren råder det lite mer "gör det själv" energi. DIY (Do it yourself). Här är några jag visat på instagram, följ mig @livingbymiriam. Glasburkarna är perfekta i växthuset, där jag behöver binda upp tomater och vinrankor som lever vilt. Kopparformen är ett klassiskt loppisfynd som kanske kommer tillbaks. Vi har sett dem hänga på väggarna hemma hos många. Här ett helt nytt användningsområde, som flytande ljushållare i växthuset. (Ber om ursäkt för den inte så snygga hinken). Men sen var det ju koppartråden, iden jag hade i huvudet var lite mer tätare, men tråden var ganska svårjobbad. Jag rekommenderar att man lindar den runt något som är lite mindre i diameter än det man hade tänkte som slutresultatet. Tråden sträcker nämligen ut sig lite. Jag köpte tråden på Clas Ohlsson. Men det blir ett väldigt vackert ljus i lyktan.
-
Some DIY summer projects done by me.


mobile photo by Miriam via Instagram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...