26 augusti 2013

Trä - naturligtvis

Naturmaterial som trä och näver är ju hett, men jag tror det bara är början. Eftersom vi gärna ser tillbaks på gamla naturliga material och produkter. I vintras köpte jag en adventsstjärna i björknäver, så snygg. Jag tror att dessa kommer nyproduceras. För några år sedan kastade man ut dem. Men jag tror som sagt i alla fall att de är på intågande igen. Dessa bilder från Elle talar väl ett tydligt naturspråk?
(Ber om ursäkt att det blir en julbild så här i augusti, men jag tycker den är så vacker).

-

Natural material as wood and birch bark are showing up more and more on the market today. 


photo Anders Gramer via Elle photo by Miriam

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...