23 september 2013

Lotta Agaton

Många av er känner säkert till Lotta Agaton, men några kanske inte. Hon har en fin liten butik i Stockholm vid Rådmansgatan och vi fick en parkering precis utanför, helt otroligt. Perfekt eftersom vi hade resväska och barnvagn. Min syster och jag hann gå några varv i den lilla butiken och man såg nya vackra föremål varje gång. Jag har ett fotoöga och ett shopping-inredningsöga, konstigt va? Vi blev också bjudna på kaffe, hur ofta blir man det i en butik? Tyvärr gick tiden för fort och vi var tvungna att springa vidare i all hast.
Lotta jobbar som inredningsstylist och gör fantastiska inredningar, nu senast för Åhléns, här och på YouTube här. Butiken har öppet torsdagar och nu även lördagar. Men tyvärr hittar jag inte uppdaterad info med öppettider på nätet. Så för att vara på säkra sidan ring och fråga. Lotta finns på all social media, bara att söka på hennes namn. För er som inte har möjlighet att besöka Stockholm så har de även nu på prov i 3 månader en webshop. Mycket är tyvärr redan slutsålt, men förmodligen lägger sig den värsta köpchocken och de får snart in nytt. Så passa på att shoppa :)
Jag har sedan första gången jag såg den där väggen med fyrkantigt kakel och mörka fogar önskat mig just en sådan vacker vägg, så snyggt.
Jag önskar er en bra start på veckan!
photo by Miriam

2 kommentarer:

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...