10 september 2013

Rökt lax

Fiskbilen nära mig hade bra pris på rökt lax, jag kunde inte låta bli att köpa en bit. Såååå gott. Till detta stekte jag svensk fänkål som nu finns till bra pris i min mataffär, samt lite rödlök. Jag gjorde även en snabb fusk citronaioli till detta. Enkelt och supergott. 
Jag väljer att äta en lågkolhydratkost för att min mage (IBS) inte tål vetemjöl, socker och annan stärkelserik mat. Jag är hormonkänslig och mår så mycket bättre utan insulinhöjande mat (insulin är ett hormon). På köpet har jag minskat i vikt. Vill du veta mer om denna kost och varför den fungerar mot diabetes, svårigheter att gå ner i vikt - trots upprepade försök, sockerberoende, IBS, hormonobalas m.m. så rekommenderar jag att läsa boken Matrevolotionen eller Ett sötare blodOrkar du inte läsa boken så finns en kortfattad film om Matrevolotionen på you tube här.

Fusk citronaioli

3dl Crème fraîche eller yoghurt
Rivet skal och citron juice från 1 citron
En vitlöksklyfta
Salt, peppar
photo by Miriam

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...