24 september 2013

Zetas öppnar webbshop

Zetas trädgård som ligger i Stocholm, vid Kungens Kurva, är en riktig liten oas. Jag har tidigare skrivit och visat bilder därifrån på min trädgårdsblogg bl.a. här. Men nu kontaktade Zetas mig och erbjöd sina fina Pressbilder i samband med sin lansering av deras webbshop och då kan jag inte motstå att göra ett inlägg även här.
Det leder mig osökt in på en fundering jag har. Vad skulle ni tycka om lite mer trädgård på den här bloggen? Vad säger ni mina kära följare? I så fall vilket typ önskar ni, uteplatser, skötsel, plantering, växttips ect?

I morgon blir det en liten varning om du planerar köpa kruka hos Svenskt Tenn.
Här kommer några gobitar från Zetas Finsmakarens Trädgård.photo (with premission)
photographer Pontus Skoglund for Zetas Finsmakarens Trädgård 


4 kommentarer:

 1. Jättefin nyhet! Man skulle vilja ha närmare till Zeta, men en webshop var ett steg i rätt riktning:)

  Ha en skön kväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det hade varit trevligt med en butik på västkusten :) tack det samma!

   Radera
 2. Underbar nyhet för oss som bor så långt ifrån! Jadå, jadå vi vill ha mera trädgård. Jag röstar för mer uteplatser och belysningstips!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att höra. Kika på trädgårdsbloggen då ser du just det, belysning. Ha en fin kväll!

   Radera

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...