14 oktober 2013

Sofftankar

Igår nämnde jag att vi letar soffa, ni vet den där perfekta ;) mycket att tänka på, men jag tror vi är ganska överens om vad vi vill och inte vill ha. IKEA och Mio har vi alla fall strukit från listan. Ikea ganska omgående de är för "pösiga" och djupa. Hos mio var "Otello" rätt bra, ja lite pensionärssoffa, men jätteskön. Tyvärr är dock nästan alla deras tyger av polypropen...alltså plast, det känns sådär. Hur kan man sälja det? Kvinnan som hjälpte oss i butiken verkade inte heller särskilt nöjd över det. Säkert praktiskt, men hur mycket plast frigörs i luften och blir damm? Nej tack. Bolia har en bra tygguide för soffköp här
Har du tips på en bekväm (inte för djup, bra stöd i ryggen och inte för pösig) soffa som finns i naturmaterial, gärna ull, så tipsa mig gärna! :)
Vi ska kolla Bolia och BoConcept nästa gång, de har i alla falla enligt hemsidorna ulltyger. 

Vad vill ni se för recept på fredag?Så här ser vår soffa ut nu, rymlig, skön att ligga i och bra som extra säng. Men hopplös med dynorna som glider isär, sen är den också för djup och därför svår att sitta i om man är kort. Så det vill vi inte ha igen. Tvättbar klädsel är också toppen.

photo by Miriam


Follow on Bloglovin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...