8 december 2013

2a advent och amaryllis

Då var det dags att tända det andra ljuset. Idag bjuder jag er på mina vackra amaryllisar. De har slagit ut och står sig så fina. Hoppas de håller länge. Jag ger dom några isbitar ibland när jag kommer ihåg för att de inte ska blomma över för tidigt. Jag köpte två klassiskt djupt röda och en vit. Vilken färg föredrar ni på Amaryllis?photo by Miriam
Mitt liv, inredning, trädgård, hälsa & anticancer


2 kommentarer:

 1. Alla färger, jag köpte två vita och en röd. Bästa julblomman!!!
  /Kristina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är de fina, idag såg jag en blekrosa som var riktigt fin. Lite annorlunda ;)

   Radera

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...