13 februari 2014

Golvlister

Länge har vi gått och sneglat på glappet mellan golv och vägg. Den tidigare ägaren hade inte satt upp lister i vardagsrummet och delar av köket. Men varför det tog så lång tid innan vi fick upp dem vet jag inte. Tror vi båda tänkte det var mer jobb än det var. Vi hade också slarvat med delar av hallen efter att vi tog bort det gamla plastgolvet. Men i helgen som var fick vi ordning på stora delar av rummen. Listerna tog slut så mer ska inhandlas. Det blir så fräscht och fint.
Vi har valt släta 56mm lister eftersom vi inte har så högt i tak. Högre lister hade krympt rummen mer. Det hade också sett konstigt ut med massa snickarglädje och stora profiler i vårt lite funkisinspirerade hus. Panelen satte de tidigare ägarna upp (det var omålad furu) och kanske inte passar bäst in, men vi orkar inte slita ner det. Med lite vit färg ser det i alla fall bättre ut.


De fina tulpanerna som jag visade här, har fått sällskap av hammare och spik. Nu har de växt rejält och det bästa av allt är att de doftar underbart, typ som lakrits och hallon.

foto: Living by Miriam
Mitt liv, inredning, trädgård, skönhet, mat, hälsa & anticancer


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...