3 april 2014

Rådjurskampen

Min fina plan med armeringsnät funkade halvbra. Jag hade inte tillräckligt med armeringsnät så jag skarvade med diverse pinnar modell större, men icke! De kröp under detta och käkade upp tulpanerna. Morr! Men nu har jag fixat inför nästa kamp. Kärleksörten och rosorna. Det har blivit skydd  med hjälp av hönsnät. Hur länge tror ni det håller?foto: Living by Miriam
Mitt liv, inredning, trädgård, skönhet, mat, hälsa & anticancer


2 kommentarer:

  1. Hoppas det funkar. Inte roligt när dom äter upp allt man ar. Ännu så länge får jag ha mitt i fred. Kraaam Pia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja man blir så besviken när de käkar upp det man kämpat så för. Men än så länge håller det :-) Kram

      Radera

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...