13 maj 2014

Armeringsnät växtstöd och skydd

Äntligen har jag förverkligat en idé jag haft länge, med hjälp av min sambo har vi byggt växtstöd/rådjursskydd i ett. Samma konstruktion men olika användningsområden. För Ulleternellen som varje år växer sig så hög att de viker sig ut på gräsmattan, kommer detta agera stöd. För Floxen som rådjuren äter upp varje år agerar det skydd, förhoppningsvis... ;-)foto: Living by Miriam
Mitt liv, inredning, trädgård, skönhet, mat, hälsa & anticancer


2 kommentarer:

  1. Finurligt! Ulleternellerna ska då stå rakt upp i fortsättningen alltså. En idé som jag nog ska ta efter. Kraaam Pia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att du gillar den Pia :) Ja det är klart du ska göra, det var väldigt enkelt. Kram

      Radera

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...