22 november 2014

Göteborgsguide Rawfood

Tänkte bjuda på en Göteborgsguide med fokus på hälsan, ni som läst ett tag vet att några av mina tips finns i appen Stay.com här. Men jag tänkte även presentera några av dem här. Det finns många Göteborgsguider om shopping och inredning men jag tänkte fokusera mest på maten, det blir även lite skönhet och frisörer också, det kommer senare. Rariteterna med bra mat och det lilla extra, kanske kan vara lite svårare att hitta. Har ni fler tips så maila mig gärna eller skriv en kommentar.Raw food i Göteborg.
Open new Doors

På Open new Doors kan du njuta av lunch, fika eller ett glas naturvin. Ett unikt och vackert läge i Göteborg på Tyska bron med vatten som rinner under dig. Raw food och veganvänlig mat, liksom mjölkfria alternativ till cappuccinon.

www.opennewdoors.se
Tyska bron 1, 411 14 Göteborg

Rawfoodbaren

Detta lilla mysiga café erbjuder klassiskt svensk fika med kaffe latte och kladdkaka, men på ett  hälsosammare vis. De har även dagens lunch och allt är gluten-, socker- och laktosfritt. 99% av deras ingredienser är dessutom ekologiska. Prislappen är över normalpriser, men då får man verkligen bra mat.

Prinsgatan 5, Göteborg
www.rawfoodbaren.seJos Bar

 Sankt Jörgen Park Resort (hotell och SPA) finns Jos Bar, anläggningen ligger norr om stan på ön Hisingen, närmsta busshållplats är Grimbo. Förutom SPA delen (som jag tyvärr inte varit på) så har de en fantastisk Rawfood buffé till lunch. Här finner du en lugn miljö och äter tillsamans med SPA'et gäster. Buffén är varierande och du hittar allt möjligt spännande och man får massor av ny inspiration. Ofta finns det i buffén något varmt som soppa (misosoppan är en favorit) eller någon kött/fisk för de som önskar.

www.sanktjorgenpark.se/mat/jos-bar
Knipplekullen 8, Göteborg
foto: Living by Miriam 
Uppdaterad 2015-10-25


A holistic healthy lifestyle!
Inredning, trädgård, skönhet, mat, hälsa & anticancer
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...