19 november 2014

Göteborgsguide Sallad

Tänkte bjuda på en Göteborgsguide med fokus på hälsan, ni som läst ett tag vet att några av mina tips finns i appen Stay.com här. Men jag tänkte även presentera några av dem här. Det finns många Göteborgsguider om shopping och inredning men jag tänkte fokusera mest på maten, det blir även lite skönhet och frisörer också, det kommer senare. Rariteterna med bra mat och det lilla extra, kanske kan vara lite svårare att hitta. Har ni fler tips så maila mig gärna eller skriv en kommentar. Här kommer delen om sallad i Göteborg.
Sallader i Göteborg.
PicaDeli

En salladsbar där du själv plockar det du vill ha och betalar i vikt. De har grönsaker, frukt och kött, liksom dressingar och tillbehör. De är belägna på Lindholmen, vid Göteborgs gamla varvshistoria inpå knuten, ta med en sallad och sätt er på bryggan och titta på båtarna. Det går även bra att sitta inne såväl som på deras uteservering under sommarmånaderna. Konceptet finns också numera i flera matbutiker där man kan köpa med sig en sallad.

Theres Svenssons gata 9, Göteborg
www.picadeli.se
Deli and Coffee

En salladsbar där du kan välja från färdiga menyer eller mixa din egna sallad allt blandas med en dressing. Salladsbaren är anonymt placerad i ett hörn vid Stora Saluhallen. Direkt innanför dörren så går man en trappa ner. Lite svår att se ingången, men det är dörren med glas och trä. Det brukar vara en liten kö runt lunch, speciellt sommartid då många tar med salladen och sätter sig vid kanalen.

Kungstorget 12, Göteborg
www.deliandcoffee.se


Paprika

Här har vi ytterligare en salladsbar där du kan välja fårn färdiga menyer eller mixa din egna sallad. Den med bäst utbud ligger inne i Nordstan precis vid gången ner till Tågstationen och bredvid snabbmatsrestaurangerna. Perfekt att stanna och ta med en sallad på tågresan eller ta med och sätt dig ute i det gröna, t.ex. i parken vid Trädgårdsföreningen.

Götgatan 13, Göteborg
www.paprikasallad.se

foto: Living by Miriam


A holistic healthy lifestyle!
Inredning, trädgård, skönhet, mat, hälsa & anticancer
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...