24 juni 2015

Elcykel och födelsedagspresenter

För två år sedan skrev jag en önskelista inför min födelsedag, hittade den av en slump och kan konstatera att det i år är väldigt snarlik lista på prylar. Dock har jag nu köpt en stråhatt i Italien och vi har köpt en robotgräsklippare som kör runt i trädgården. Macro objektiv har jag fått förra året, eller snarare mellanringar som är ett perfekt budgetalternativ om man inte fotar massa macro. 
Cykeln har nu ersatts av en elcykel, min goda vän har köpt en sådan här fin. Ja tack! Perfekt med lagom vardagsmotion, frisk luft och närheten till naturen. Den ska vara tantigt bekväm sadel och ingen man ligger ner ner i för att styret är nere vid knäna. 
foto: www.erlan.se A holistic healthy lifestyle!
Inredning, trädgård, skönhet, mat, hälsa & anticancer
2 kommentarer:

  1. Vilken snygg! Jag vill oxå ha en elcykla. :) Skulle göra livet mkt enklare och lite snabbare.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är den snygg och praktisk, synd att den kostar så mkt bara ;-)

      Radera

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...