25 juli 2015

Bra och nyttig Omega 3 olja

Kanske har det inte undgått dig att Omega 3 är nyttigt. Men behöver man äta det som kosttillskott? Det finns i fet fisk och idag äter många av oss inte fisk och skaldjur som vi bör. 2-3 gånger per vecka för att tillföra de vitaminer och mineraler som kroppen behöver från havet, men också det nyttiga omega 3 fettet. Jag skulle säga att majoriteten av oss behöver äta extra omega 3, lider du dessutom av ohälsa så behöver du säkert extra tillskott.

Omega 3 fettsyran har visat sig ge flera nyttiga effekter på hälsan, bl.a minska risken för hjärt- kärlsjukdom, inflammationer, övervikt och allergier. Jag har testat kapslar men dessa innehöll lite mindre omega 3 än de flytande som jag provat. Det finns också en större risk för att kapslar härsknar. Jag har prövat (affiliatelänkar) Ledins Omega 3 och Arctic Med Omega 3, den förstnämnda är en ganska lätt olja som smakar fisk, den har en trevlig eftersmak av citron. Hos ArcticMed döljs fisksmaken av olivoljan som kan kännas lite väl tung, men det släpper ganska fort.

Just nu t.o.m 26/7 har BodyStore -15% rabatt på dessa nyttigheter. Perfekt att boosta kroppen med efter en kanske lite onyttig semestermat och vanor.foto: BodyStore //affiliatelänk


A holistic healthy lifestyle!
Inredning, trädgård, skönhet, mat, hälsa & anticancer
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...