17 juli 2015

Sommarblogg och Tips på smarrig raw cheese cake


Jag märker att läsaktiviteten går ner på sommaren, så jag tänkte själv också slå ner på tempot lite. Jag gissar att det kanske är en härlig tidning eller en bok som lockar mer än internet. Precis så som det ska vara.
Njut av semestern, sitt ner och känn efter vilka känslor som finns här och nu, precis som Budda sitter under fläderträdet och tittar ut över den lilla dammen.

En god vän bjöd på en fantastisk fräsch och god Raw cheese cake som jag måste tipsa er om. Perfekt till sommarkalaset eller picknicken. Utan gluten, socker och mjölk.

 Det kommer därför bli lite glesare och enklare läsning i sommar. Så kommer vi igång igen till hösten med lite mer matiga inlägg. Är det något särskilt ni vill läsa om här hos mig? Skriv en kommen tar eller maila mig.

foto: Living by Miriam


A holistic healthy lifestyle!
Inredning, trädgård, skönhet, mat, hälsa & anticancer
2 kommentarer:

  1. Tänker lite i samma banor - att slå ner på tempot på bloggen och istället ägna mig åt utomhusaktiviteter och försöka lapa D-vitamin och ljus. Önskar dig fin sommardag! /Helena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det låter härligt, önskar dig en underbar sommar och hoppas på lite bättre väder än det som varit de senaste dagarna.

      Radera

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...