13 augusti 2015

Bleka tänderna naturligt med kol

Som bloggare blir man kontakta av företag som vill att man ska pröva produkter gratis och sedan nämna dessa i ett inlägg. Många verkar inte läsa min blogg och förstå att jag skriver med en röd tråd, en tråd om hälsa, naturligt och kemikaliefritt. Ett bolag som kontaktade mig ville erbjuda tandblekning. Men jag tackade nej även om jag måste erkänna att jag alltid tyckt jag har gula tänder (och snea men där hjälper ju inte blekningen, ha ha!). Så jag började fundera på naturliga alternativ att bleka tänderna, en snabb sökning på nätet och jag hamnade hos en av mina favorit bloggar Martina Johansson som hade skrivit om just naturligt friska och vita tänder. Att välja bort kolhydrater och socker har såklart hjälp mina tänder mycket, besöken hos tandläkaren går väldigt snabbt och utan anmärkningar. Jag som sedan tonåren alltid fått lite skäll behöver nu inte oroa mig. Men åter till blekningen, jag bestämde mig för att testa bleka med kol. Det är det som är det fina med naturliga ingredienser som är helt ofarliga, inget att oroa sig för. Jag måste säga att jag upplever en viss skillnad, det gjorde även min man. Jag försökte ta bilder före och efter, men det går liksom inte att få till exakt samma ljus så att man ser.

Så här bleker du tänderna naturligt med koltablett


Krossa en koltablett med t.ex ett mortelskaft och addera lite vatten så det blir löst nog att borsta med. Sen är det bara att köra loss med tandborsten. Man får svarta fläckar vid tandköttet som går att borsta bort med vanlig tandkräm, min favorittandkräm är den från Weleda (affiliatelänk) eller så släpper det under natten.

 Koltabletter finns att köpa på apoteket och "neutraliserar" magen om man får i sig dålig mat på semestern, därför bör det inte tas i samband med läkemedel för dessa neutraliseras också.
foto: Living by Miriam


A holistic healthy lifestyle!
Inredning, trädgård, skönhet, mat, hälsa & anticancer
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...