18 september 2015

High waist jeans

Det var ett tag sedan jag visade er "Senast köpta", så här kommer lite höstkläder i naturmaterial.
 Jag gillar byxor/jeans med high waist, inte helt enkelt att hitta, då de gärna också får vara lite stretch. Efter lite efterforskning hittade jag dessa på Gina Tricot. Mjuka och sköna. Om jag minns rätt var det dessutom ekologisk bomull i dem och 2% elastan. Många andra byxor har runt 20-30% polyester. Så dessa var helbingo, jag har precis tvättat dem och ser framemot att få använda dem. Tvätta alltid kläder innan du använder dem då de kan finnas rester av kemikalier, färg och olika konserveringsmedel. Jag fann också denna (slutsåld online men fanns i förrgår i Nordstan) härliga polotröja med dragkedja på HM, 100% ull.foto: Gina Tricot
HM


A holistic healthy lifestyle!
Inredning, trädgård, skönhet, mat, hälsa & anticancer
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...