2 oktober 2015

Raw Butternutpumpasoppa

Jag har sedan två veckor fått en grönsakslåda från Årstiderna levererad hem till mig, ett perfekt sätt att få en varierad kost. Då de skickar grödor efter säsong och tillgänglighet, det innebär t.ex. 3 påsar med persilja, vad gör man med det? Jo en grön juice så klart. Butternutpumpa kom i förra veckans låda och jag hade tänkt göra en soppa på den. Men så ville jag gärna att den skulle vara mjölkfri, igår kom jag på den briljanta iden att göra den raw också. Jag använde mig av min Hurom slow juicer då den har ett filter där juicen kan göras lite tjockare, perfekt soppkonsistens.
Raw Butternutpumpasoppa (mjöljfri, vegan)


1 butternutpumpa
1 cm ingefära
2 mindre morötter
1/2 liten apelsin
1 tsk gurkmeja (eller 1/2 cm färsk)

Skala apelsin, ingefära och pumpa. Kör allt i din slow juicer med grövsta filtret. Krydda med gurkmeja om du inte har färsk, rör om och njut.
foto: Living by Miriam


A holistic healthy lifestyle!
Inredning, trädgård, skönhet, mat, hälsa & anticancer
2 kommentarer:

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...