8 november 2015

Herrkläder i ull

Idag var jag med min man inne i stan och kikade efter en jacka till honom. Men det är inte det jag tänkte blogga om idag utan de fina fynd i ull som vi hittade. En glädjande nyhet att fler och fler affärer säljer kläder i 100% ull. Tyvärr är många halsdukar och mössor i Akryl (plast). Men den här kavajen satt jättefint på min man. Slim fit model och med långa ärmar, de brukar annars vara för korta till hans längd. Samt en snygg mörkblå ulltröja. Ullnäsduken såg jag inte i butiken, men föll för den på nätet, visst var den fin. Vart hittar ni era kläder? Jag har skrivit om hållbart mode och hur du kan förnya din garderob till mer hållbara material.
foto: HM


A holistic healthy lifestyle!
Inredning, trädgård, skönhet, mat, hälsa & anticancer
4 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Nu funkar det! Jag undrar om du sett ullkavaj för damer?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska hålla utkik efter detta. Kram

   Radera
 3. Herrkavajer i ull är snygga, varma o mjuka!

  SvaraRadera

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...