16 mars 2016

Naturligt shampoo

För en tid senda köpte jag ett nytt naturligt, eko schampo från Naturligtsnygg. Jag måste säg att jag trivs väldigt bra med den, den rengör bra och lämlar håret mjukt. Just nu med mina hormoner så har jag lite svårt med Ylang, ylang doften, men den är väldigt svag så det är inget som sitter i när håret torkat. Till skillnad från detta schampot jag köpte lite desperat då mitt var slut, luktar fruktansvärt mycket. Någon som vill ha den, jag klarar inte av doften?
Har du fler tips på bra schampo? Jag har tidigare använt Maria Åkerberg, men jag upplever att man måste ha balsam efteråt och trots det så blir det lite torrt och risigt. Ska prova en annan sort lite längre fram.

foto: Naturligtsnygg.se


A holistic healthy lifestyle!
Inredning, trädgård, skönhet, mat, hälsa & anticancer
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...