28 mars 2016

Sy vimplar till barnrummet

Vimplar i barnrummet har ju nästan bilvit lika självklart som en säng. Jag tycker att det är ett bra sätt att addera färg i ett rum. Textil i alla former är enkla att byta ut och förändra. Jag sydde några vimplar som matchade ett gult tyg jag hittade på second hand. Som band använde jag ett gammalt spetsband, tycker det blev riktigt fint om jag får säga det själv :-)
Det finns flera beskrivningar hur man gör på nätet bara att googla, det svåra kan vara att bestämma vilket mått själva vimpel ska ha. Det är ju en smaksak, men mina vimplar fick måtten 14x20cm, lite försvinner som sömsmån också.

foto: Living by Miriam


A holistic healthy lifestyle!
Inredning, trädgård, skönhet, mat, hälsa & anticancer
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...