2 april 2016

Optimala skötbordet

Det är ju en enormt massa produkter som "ska" inhandlas när man väntar tillökning. Självklart är det få saker som verkligen är nödvändiga, de allra flesta är för att underlätta vardagen. Ett skötbord är ett sådant exempel. Det går att byta på sängen, golvet osv. Men det är mer praktiskt att ha ett bord i spåhöjd.
Så jakten på det perfekta skötbordet började med en tanke om ett vägghängt bord inne på toaletten. Men vi insåg att det blir för trångt. Så då gick tankarna till en träbyrå (som vi också behövde för kläderna) där vi tänkte snickra en ovandel utformad med kanter som ett skötbord. Jag tänkte över byrån ha några hyllor på väggen. Jag satte en bevakning på Blocket och hittade ett skötbord från Ikea kallat Diktad. Detta skötbordet hade allt i ett, så för oss blev det det optimala skötbordet. Byrå, skötbord och hyllor. Tyvärr säljs det inte längre så det är Blocket som gäller.

Detta var vitmålat (glömde ta en förebild så nedan är ett annat skötbord) när vi köpte det, tyvärr var det också i rätt dåligt skick. Färgen var bortsliten vid skötbordet, den var (förmodligen) målad med en väggfärg som färgade av sig. Man hade använt en grov roller, inte så snyggt och inte så praktiskt då väggfärg inte tål det slitage som en sådan möbel utsätts för. Så när tanken från början var att inte behöva måla något i barnrummet, så fick det bli lite målning i alla fall. Jag använde mig av Nordsjö eftersom de ska vara snällast ur giftsynpunkt. Hos Färg och Tapetboden i Kungälv fick jag bra hjälp att få fram den rätta gula nyansen. Resten målades i vitt, så likt väggfärgen som möjligt. Det ska såklart dit gula träknoppar, en skötbädd och allt annat nödvändigt för blöjbyten och babyvård. Den blå loppispallen fick också ett gult ben för att matcha. Visar lite mer när saker börja falla på plats.foto: Living by Miriam 
Före bild: http://hdimagelib.com/ikea+changing+table


A holistic healthy lifestyle!
Inredning, trädgård, skönhet, mat, hälsa & anticancer
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...