7 juni 2016

Ekologisk Makeup - Maria Åkerberg

Vid samma event som jag skrev om gällande ekologisk hudvård, så köpte jag lite make up. Jag är inte duktig på smink och sminkar mig inte särskilt mycket eller ofta. Men jag tycker det är lite kul, så här kommer lite kort om hur jag sminkar mig och de produkter jag använder. Ett tips är att boka in sminkrådgivning hos någon kedja, där kan man få lite ny fräscha tips på vad som passar.

Eftersom jag sminkar mig lite och gillar en naturlig look, så använder jag en Foundation som jag blandar med ansiktskrämen, det ger då en lättare och inte så täckande effekt. Även bra om man vill att fräknar ska synas, som jag har.
Solpudret som är en nyhet från Maria Åkerberg är perfekt nu på sommaren och den lägger jag lite som en 3a över ansiktet, panna, kind och käkben. Concealer täcker röda prickar eller mörka ögon. Den kan även användas som highlighter tillsammans med de ljusare färgerna i solpudret. Jag har också en mörkbrun kajal som jag glömde ta med på bild och till den passar den mjuka brun/grå ögonskuggan som jag tänker mig vid lite mer festliga tillfällen. Kajalen lägger jag över halva ögonlocket och en 1/3 del på undre fransraden.

Har du några bra sminktips? Kanske nån bra blogg eller guide? Tipsa mig gärna.

foto: Living by Miriam


.
Hem, Trädgård, Barn & Hälsa.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...