23 juni 2016

Hängande glasflaskor DIY

För ett rätt bra tag sedan såg jag dessa hängande glasflaskor, jag provade att hänga några flaskor i trädgåsen, det blev också väldigt fint. Perfekt till midsommarfesten. Men jag rekommenderar ståltråd ute, hampa snöre går lätt sönder efter lite regn och vind. Nu har jag hängt upp några flaskor inne vid fönstret. Lite gulligt att sätta en kvist färska blommor, eller för den delen torkade.

 Jag använde mig av koppartråd, ta den tråd du tycker passar. Vira hårt runt halsen på flaskan och slå en "knut". Enklast är flaskorna med patentkork, för dessa är bara att trä tråden genom öglan. Jag gillar verkligen den blågröna nyansen på den flaskan. Båda är uppgrävda ur jorden i trädgården. En gammal "kompost" i trädgården eller sophög, det var väl så man hanterade sopor förr. Gräv ner dem, så finns de inte.

foto: Living by Miriam


.
Hem, Trädgård, Barn & Hälsa.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...