10 december 2016

Barnmatsmixer som ångkokar och värmer

Jag såg ett sponsrat inlägg på Facebook häromdagen som fick min uppmärksamhet. Jag tycket det lät som en himla smart produkt. Nämligen Philips barnmatsmixer där man kan ångkoka, mixa, tina och värma upp maten i en och samma produkt. Ur näringssynpunkt så är ångkokning eller ugnsbaka det bästa. Att koka maten i kastrull gör att mycket näring försvinner i kokvattnet som man häller bort. Jag ser fram emot att få pröva den. Mixern funkar ju även att göra mat till vuxna eftersom den har en behållare för 1000ml.

 Efter att ha blivit uppmärksammad på instagram om stavmixers som läcker gifter så blev jag nojig eftersom jag just beställt barnmatsmixern. Jag mailade då Philips och fick snabbt nedan svar som i alla fall känns bra, sen vet man ju inte om det testas och uppfylls regelbundet.

Tack för ditt mejl! 
Inom Philips Consumer Lifestyle har vi de högsta kvalitet- och hållbarhetskrav som följer och överstiger EU-kommissionens förordning och REACH. Detta omfattar även Philips Consumer Lifestyles lista av reglerade substanser som förbjuder giftiga ämnen från alla våra köksprodukter. Philips Consumer Lifestyles leverantörer är skyldiga att verka i enlighet med listan över reglerade subtanser, vilket tas upp och blir behandlade i våra juridiska avtal. Philips Consumer Lifestyle kan bekräfta att alla våra produkter är fria från klorparaffiner och alla andra ämnen som begränsas av REACH och andra EU-förordningar.  Jag hoppas detta besvarade din fråga!foto: Philips 
/affiliatelänk
Hem, Trädgård, Barn & Hälsa.


Följ bloggen på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...