5 januari 2017

Året 2016 del 1 av 2

Många sammanfattar året som gott och jag tänkte att det vore lite trevligt, kanske mest för min skull. Men jag hoppas också att ni finner något läsvärt.

I Januari tipsade jag om ställen i Göteborg för en god smoothie eller juice. Jag tipsade även hur man tar sig ur en kris eller utmattningssyndrom som är snarlikt, jag drabbades av detta när jag efter 4 operationer och 2 strålningar fortfarande inte blev 100% friskförklarad.


I februari byggde vi en platsbyggd förvaringsmöblen av Bestå. Jag avslöjade att jag själv var gravid och skrev lite om Graviditet och sköldkörtelcancer. Efter det skrev jag mycket om målarfärg och gifter. Bl.a. hur du målar med Kalklitir.


Mars fortsatte inläggen om målarfärg och hur man kan måla giftfritt eller välja den målarfärg som har minst gifter i sig. Jag hittade en artikel på GP om giftiga byggvaror.

April tipsade jag om hur man inreder ett färgglatt barnrum. Vi rev glasbetongväggen i duschen, en riktigt befrielse att bli av med den sunkiga ofärdiga väggen. Jag minns jag började känna mig otymplig och osmidig när vi gjorde detta.

I Maj började jag kika efter barnvagn och tillslut importerade vi en Bugaboo från Nederländerna. Jag började måla om våra Furutrappa, vilket också gjorde att jag fick blödningar som visade sig vara pga lågt liggande moderkaka. När jag fick lägga penseln på hyllan åkte symaskinen fram och jag började sy som en dåre. Först ut en billig giftfri åkpåse av ett ikea duntäcke. Samt en giftfri tagelmadrass till spjälsängen/ bedside crib.

I Juni gick jag hem på mammaledighet/semester, det var sååå skönt. Jag sydde en förvaringsficka att ha på spjälsängen, den har använts flitigt. Min man och jag hade en härlig minisemester i Höganäs. Jag sydde klart ett babynest av endast naturmaterial. Jag läste på mycket om amning och det ångrar jag verkligen inte. Här skrev jag ett inlägg hur man kan slippa ömma och såriga bröstvårtor när man börjar amma.foto: Living by Miriam 
Hem, Trädgård, Barn & Hälsa.


Följ bloggen på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...