6 januari 2017

Året 2016 del 2

Fortsättningen på året 2016.
Juli och det närmade sig förlossningen men innan dess hann jag sy ytterligare en grej, nämligen en barnvagnsmuff. Jag bakade och åt en glutenfri banankaka. Vår dotter kom den 26 e juli.


I augusti visade jag första bilden på vår lilla skatt och skrev om det här med Magknip och D-droppar, vilka droppar ska man välja? Jag skrev om sköldkörtelcancer och träning/återhämtning.

I september började jag fundera kring hur man bäst botar bebis röd stjärt och hudveck.

Oktober tittade vi mer på bilbarnstolar och jag sammanfattade vilka bilbarnstolar som var bäst i test . Jag sydde reflexer till barnvagnen och var upprörd över BVC hets kring viktkurvor och myten om att amning orsakar karies. Jag började fundera över vintern och vad man behövde till dess. Jag skrev då ett inlägg om hur man klär bebis i vinterkylan. Jag köpte också den här amningsullunderställströjan som jag använt massor.


Även om hösten var fin så köpte jag i November ett regnskydd från Tullsa som täckte sidokorgen på barnvagnen.  Jag påbörjade ett inlägg om amnings/barnvänliga ställen i Göteborg, kom gärna med tips. Liten och jag åkte också på vår första tågresa upp till stockholm, vilket gick väldigt bra. Efter det tipsade jag lite om att resa ensam med bebis. Jag började också på allvar med Babypottning här hemma vilket gick över förväntan och fortfarande går bra.

December och jag skrev lite mer om varför barn ska ligga mkt på mage, bland annat för att minska risken för missformat huvud och hur det hjälper till att utveckla motoriken. Ett inlägg om hur man bär barn ergonomiskt blev också välläst tack vare Facebookgruppen Bärsjalar för de med bärsjal eller ergonomiskt bärdon/sele som jag verkligen kan rekommendera. Där får man hjälp att välja sele, sjal och även hur man ska ställa in den så den passar.

Sedan var året 2016 slut och jag vill tacka er för att ni läser!
.

foto: Living by Miriam 
Hem, Trädgård, Barn & Hälsa.


Följ bloggen på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...