13 januari 2017

Ullkläder till barn på rean

Jag har verkligen en hang up på ullkläder. De går dessutom att hitta trevliga ullplagg för barn på rean nu. Passa på att fynda för en kall vår och höst. Eller för den delen de där kalla sommarnätterna man gärna förtränger.


Jag har beställt lite kläder på HM bland annat en jätte fin Jacquardstickad ulltröja, den är tjockare än man tror. Lite som en jacka nästan. Samt matchande mössa och vantar också, även om de var en storlek för liten (68) så passar de nog ett litet tag i alla fall. Men dessa verkar vara slut på nätet. De har även en finstickad kashmirtröja till bra pris. Jag tycker det är så synd att HM inte kan satsa på ett riktigt bra emballage när de skickar grejer. En påse liksom, den hade gått sönder denna gången också, men allt var i alla fall kvar i påsen. Senast jag beställde så fattades ju 1 kuddfodral. Då bestämde jag mig för att inte handla därifrån mer på nätet. Men nu kunde jag inte låta bli när lilla fröken behövde mer kläder eftersom hon växt ur allt vi handlade på loppis i höstas. Det är ju smidigt att sitta hemma och klicka sig fram.Polarn och pyret har också bra rea nu, med köp 3 betala för 2. Den här ullkoftan hade jag tänkt köpa, men det var slut i den storleken jag var på jakt efter. Men när jag var inne i stan igår så köpte jag ullunderställ (fast den var i helt lila) till lilla bebisen här hemma, hon sover i det och då behöver man inte vara noga med att täcket ligger exakt. Två bodys och ett par byxor för under 400kr 😊

Trevlig fredag på er!

Hem, Trädgård, Barn & Hälsa.


Följ bloggen på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...