3 februari 2017

Balsammetoden

Jag har som jag skrev tidigare börjat med balsammetoden, tänkte ni kanske ville veta hur det går? Om ni vill veta mer om metoden så finns det att läsa vilka schampon, inpackningar och balsam som är "godkända" när man kör balsammetoden här. Jag har bara kört i nån vecka men håret är smidigare och mjukare, det känns inte så där torrt som det annars gör på vintern. Jag provar just nu att utesluta olja i hårbotten ett tag för att kunna utvärdera balsammetoden. När jag såg att Martina Johansson körde med balsammetoden så ville jag prova, hon har verkligen fint hår.

Jag hoppas håret bara blir bättre och bättre. Jag tycker inte att mina toppar är särskilt slitna trots att jag klippte mig senast i juni innan bebis kom. Så jag tänkte prova att vänta ytterligare med att klippa mig. Jag har kört olja i topparna och i håret tills nu. Men är ändå lite sugen på att prova då Martina gör varma oljinpackningar, men väntar. Då mitt hår är lite bångstyrigt på vinter är det lite svårt att utvärdera fullt ut, men tycker inte alls hårbotten flagar lika mycket som med vanligt schampo. Håret är dock lite tungt och något fett. Så det känns inte som det blir helt rent, men jag har inte provat äppelcidervinäger än, det ska tydligen vara bra att skölja med. Har ni andra några tips? Eller tar det 6 månader som en läsare skrev innan det blir bra?
foto: Living by Miriam 
Hem, Trädgård, Barn & Hälsa.


Följ bloggen på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...