1 februari 2017

Bugaboo Donkey handtagsskydd

Att pimpa barnvagnen är väl idag mer en regel än undantag. Jag var sugen på handtagsskydd till min Bugaboo Donkey. Dels för att jag tycker handtaget som kommer från leverantör är i ett material som liksom suger åt sig smuts när det kommer i marken då man fäller ihop vagnen. Jag hittade High Coast Design som gör PVC fria skydd i läderimitation, 35% bomull och 65% Polyester. (Att hitta ekologiskt slitstarkt och avtorkningsbart material utan polyester än nog rätt svårt). Det är superfin kvalité och Johanna är väldigt noggrann med det hon syr. Jag köpte också barnvagnskrokar som är bra att hänga t.ex shoppingpåsar eller skötväskan. Också dessa är superfina och känns lyxiga. Handtagsskyddet är väldigt mjukt att hålla på och känns inte kallt eller så även om det är kallt ute.


 Jag gillar även när emballage och packning inte bara är något nödvändigt ont, utan att det levereras med ett litet fint band och visitkort.

Det enklaste sättet att få på handtagsskyddet är att vända det ut och in och trä på ena änden och sedan rulla det över handtaget, som en kondom 😊 Om du inte beställer den med dragkedja.


foto: Living by Miriam 
Hem, Trädgård, Barn & Hälsa.


Följ bloggen på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...