27 februari 2017

Strykjärn Philips

Ibland göra man lite oväntade inköp som faktiskt gör skillnad. Jag såg att Clas Ohlsson hade rea på ett strykjärn (Philips GC2983/27) och det jag fastande för var den lite längre sladden, den lite större vatten tanken, att man kan använda vanligt kranvatten och sladdhållaren på brädan. Allt detta gör skillnad när man stryker, men någon jag inte räknade med var att det faktiskt var mycket lättare att stryka. Järnet liksom glider över tyget och det blir mycket bättre resultat än med det gamla järnet. Trodde inte det skulle vara så stor skillnad, men det gamla strykjärnet har väldigt många år på nacken. Det underlättar också när man syr att kunna stryka sömmar och veck smidigt. Jag var osäker om om jag verkligen skulle lägga pengar på  detta, samtidigt som jag hade lite ångest över ytterligare in ny pryl i hemmet. Därför är jag så glad att det blev ett så bra köp. Det gamla järnet skänks vidare.foto: Living by Miriam 
Hem, Trädgård, Barn & Hälsa.


Följ bloggen på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...