16 februari 2017

Sy bit/dreggelskydd till bärsele

Jag köpte en begagnad Manduca här om dagen för att prova om denna avlastade bättre än våran Ergobaby 360. Manducan kan man nämligen korsa axelbanden på, men förutom det så måste jag säga att den var så mycket mjukare och skönare än Ergobabyn. Eftersom bärselen var i väldigt fint skick så ville jag inte att liten skulle bita och dregla ner den direkt. Så lite snabbt sydde jag ihop bit/dreggel skydd till axelbanden. Det gick väldigt fort, kanske 30-45 min max.

Axelbandsskydd till Manduca.


Klipp ut frottébitar som passar runt axelbandet och har den önskade höjden. Jag klippte 10x20 cm + sömsmån. Jag klippte inte bort kanten av lathet, det blev kanske lite tjockt, men det går ju.


 Klipp ut ett annat tyg som du viker in mot frottén.


Sy raksöm på långsidorna först, sist syr du raksöm i kortsidan där du också lägger en bit kardborreband.


Avsluta med att sy kardborrebandet på rätsidan.

Klart!

foto: Living by Miriam 
Hem, Trädgård, Barn & Hälsa.


Följ bloggen på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...