22 februari 2017

Sy snuttefilt - Elefant

När vår dotter kom till världen fick hon en sån här liten snutte- pill- elefant som har varit väldigt omtyckt. När en vän till mig fick sitt barn tänkte jag skicka något men kom inte på vad, men när hen sedan blev sjuk i RS viruset och hamnade på sjukhus kom jag på något som kunde passa.
Hen ska få en liten snutte-elefant, det är perfekt att göra av spillbitar som blir över när man syr. Det går ju att göra vilket djur som helst, men jag gillar elefanter och det var enkelt att rita av det jag hade hemma. Jag blev väldigt nöjd och hoppas även den nya familjen gillar den.

foto: Living by Miriam 
Hem, Trädgård, Barn & Hälsa.


Följ bloggen på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...