9 mars 2017

Billig fågelholk i byggsats

Ibland får man inse sina begränsningar och låta folk som kan göra det som man själv inte kan göra - göra just det. Jag har länge på något vis haft en dröm om att göra egna fågelholkar. Det ser så enkelt ut, men det blir inte snyggt när jag försöker. Bor man på landet måste man ju ha holkar. Men de är ganska dyra om man köper dem färdiga och ännu dyrare med lite färg också.

Men jag hittade ett perfekt mellan alternativt som känns väldigt prisvärt. Nämligen en byggsats att sätta ihop fågelholken själv, betydligt billigare än att köpa en färdig holk. Här köpte jag 5 st holkar man kan liksom aldrig har för många holkar, eller hur? De kommer obehandlade så man kan behandla dem om man vill, men de ska hålla i 10 år utan färg. Här kan man få lite mer tips om holkar och en eventuell behandling. Jag gillar att de också är tillverkade i Sverige och att virket kommer från svenska skogar. Frakten blir relativt dyr i och med att de väger en del, därför lönar det att beställa några fler. En perfekt present är det också, till alla som har allt. Jag har här grundmålat två holkar, gillar att de ser lite laserade ut och tror jag tänker låta dessa vara som de är. Får se hur jag gör med de andra tre.

foto: Living by Miriam 
Hem, Trädgård, Barn & Hälsa.


Följ bloggen på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...