9 april 2017

Markduk eller inte?

När jag fixade i ordning vårar växthus för ca 5 år sedan så gjorde min man odlingslådor. Dessa täckte jag med markduk eftersom man läser att det är "så man ska göra". Nu när det gått några år så måste jag säga att jag mest är irriterad på denna markduk/väv. Den revar sig och släpper ifrån sig massa långa plasttrådar, så känns det inte riktigt rätt med plast. Den är också jättemysig för mördarsniglar att bo i. Så nu när odligslådorna ska bytas ut mot nya pallkragar så tar jag bort den. Det kanske är dumt.
Vilken är er erfarenhet med markduk? Har ni provat tidningar eller wellpapp i botten? Det tänkte jag testa nu i de nya pallkragarna. Vill ni se mer följ mig på Instagram där lägger jag upp filmer under Mina händelser.foto: Living by Miriam 
Hem, Trädgård, Barn & Hälsa.


Följ bloggen på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...