12 april 2017

Snygg förvaring av barnkläder

Jag blev väldigt nöjd med den här förvaringen som jag byggde ihop med hjälp av min man. Kläder som ligger i lådor är svåra att få en överblick över. När de hänger på galge är det så mycket enklare att se vad man har.

Så här gör du en snygg förvaring.


Jag använde mig av konsoler och hyllplan (från fyndhörnan för 80kr) från ikea, men vilket hyllplan som helst fungerar.
Rundstaven hade vi hemma från en gammal garderob. Rundstaven skruvade jag bara upp i konsolen, glöm inte mäta så att galgen får plats. Jag förborrade innan jag skruvade för att inte riskera att det skulle spricka.

Galgarna är i trä och kommer också från ikea. Den gula PS klockan har jag spanat in länge men inte känt att det är något prioriterat inköp precis. Men nu hittade jag ett utställningsexemplar som var nersatt till över halva priset. I klockan finns lite förvaring, perfekt för termometer, nässpray och sånt som behöver vara lite utom räckhåll för barn. Så nöjd med hur allt faller på plats i barnrummet och att det är färgglatt. Det kanske bara är jag, men jag tycker det är lite väl mkt svart, beige och vitt i barnrum man ser på t.ex instagram.

foto: Living by Miriam 
Hem, Trädgård, Barn & Hälsa.


Följ bloggen på:

4 kommentarer:

  1. Tack för dina inspirerande bilder.

    SvaraRadera
  2. Snyggt och smart.
    Underlätta livet på ett (ganska) enkelt sätt.
    Bra unspirationskälla.

    SvaraRadera

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...