9 maj 2017

DPD Paket som inte levereras ut

Jag beställde i slutet av april två bärsjalar från Artipoppe och allt har funkat smidigt, tills dess att paketet landar i Sverige. Vad skulle man göra utan Facebook och alla hjälpsamma människor i Bärsjalsgruppen!? 

När paketet kommer till Göteborg tror man att det snart ska vara dags för leverans. Det går smidigt att följa paketet men när det står en kryptisk texten på dpd's hemsida:

"At parcel delivery centre.
New delivery date agreed upon." 


Då funderar jag på vad det är för nytt leveransdatum? Det står så någon dag och jag får inget meddelande från postnord, jag kan heller inte hitta någon mer information på deras hemsidan.
Enligt dessa hjälpsamma människor på Facebook så ska man tydligen gå in på en hemsida och boka tid för hemleverans. Man får inget mail, sms eller annat som på något vis gör att man förstår detta. En person berättar att paketet låg på "parcel delivery center" i en vecka just för att man inte får info. Utan det ska man förstå och man ska också veta vart man gör detta. (!!!) Jag tycker inte att det kan vara så svårt att få ut den informationen till slutkunden.

Så är du i samma sits, så hittar du länken här. Man loggar man in med sin parcel nr. Där kan man sedan välja vilken dag man vill ha sin utkörning, mellan 8-17. Så det blir till att hålla sig hemma hela dagen. 

foto: Living by Miriam 
Hem, Trädgård, Barn & Hälsa.


Följ bloggen på:

16 kommentarer:

 1. Hej. Ramlade in här med hjälp av Google. Ville bara tacka för länken. Hade också problem med DPD då de inte skickar ut någon information.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, kul att google och jag kan hjälpa till när våra logistikföretag inte kan vara tydliga nog.

   Radera
 2. Fantastisk! Tusen takk! ☺️☺️

  SvaraRadera
 3. Det står bare å loader

  SvaraRadera
 4. Nå funker det! Tusen takk for hjelpen!

  SvaraRadera
 5. Prøvd 4 ganger og det skjer ingen ting. Post Nord må være det sykeste selskapet noen sinne, ingen mulighet til og ringe de heller og ingen opplysninger om noen ting :(

  SvaraRadera
 6. Du räddade mig också! Helt sjukt system ju! Tack så mycket

  SvaraRadera
 7. Tack för informationen! Den var fullständigt omöjlig att få från Post Nord.

  SvaraRadera
 8. Tack för hjälpen!

  SvaraRadera
 9. Samma här !!! Tack så mycket!

  SvaraRadera
 10. Tusen tack Miriam för länken! Mvh Johan

  SvaraRadera

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...