24 september 2018

Linser från LensNow

Att jag använder linser är inget jag direkt brukar nämna, men sist beställde jag linser från en ny hemsida. www.lensnow.se Inget speciellt med det egentligen, utan det som verkligen förvånade mig var deras kundservice. Jag råkade nämligen själv beställa fel styrka, men de var mycket tillmötesgående och erbjöd att återbetala om jag beställde nya. Ofta drar jag mig för att kontakta firmor av olika slag för det brukar vara så långdraget och stjäla så mycket energi. Som våran robotgräsklippare som vi kämpat med i över 1,5 år hos Clas Ohlsson.

Då blev jag så positivt överraskad av Lensnow. Det känns som ett hållbart kundbemötande, hoppas det håller i sig. Har du blivit positivt överraskad nån gång?

foto: Printscreen, Living by Miriam 
Hem, Trädgård, Barn & Hälsa.


Följ bloggen på:
eller 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.

/Miriam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...